17 gedachtes over “Maartje & Linda

  1. Laatste 2 foto’s komen een beetje flets uit mijn scherm Foto 5 bijv. heeft gewoon meer pit. Ook de pose van je model en je gedraaide camerastandpunt spreken me aan op deze foto. Ook foto 4 krijgt mijn voorkeur. Je hebt een mooi en spontaan model voor je camera die duidelijk geen camera-angst heeft

    Geliked door 1 persoon

  2. Heel mooie serie, waar ik als model blij mee zou zijn. Toch heb ik een vraagje…op een aantal foto’s lijkt het of het model iets omhoog moet kijken om in de lens te kijken. Is daar bewust voor gekozen ? Dat kan natuurlijk, het geeft iets uitdagends, maar ik vroeg het me af

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s