Bloemen houden van mensen


Als je je website niet up-to-date houd krijg je dat je foto’s gaat plaatsen die niet matchen met de tijd van het jaar. Maar dat nemen jullie me vast niet kwalijk als je de foto’s bekijkt. Want ondanks dat de voorjaarbloeiers uitgebloeid zijn blijven ze mooi om te bekijken.

Op 06 juni ging ik met model Chabeli rondrijden voor leuke locaties voor een shoot met bloemen. Zoals altijd kom je dan andere locaties tegen waarbij je denkt; hm dat zou ook wel  iets kunnen worden. Dus bereid je voor, er zitten ook andere foto’s tussen waarvan ik denk dat ze wel een plaatsing waard zijn. Of denken jullie er anders over?

Welke is jouw favoriet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bloemen houden van mensen

 

En nog wat foto’s waarvan ik dacht die zijn wel wat voor zwart wit print.

 

 

 

 

2 gedachtes over “Bloemen houden van mensen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s