Wally & Ferdie


Na enkele pogingen om een afspraak te maken is het er toch van gekomen en ben ik afgereisd naar het zuiden. Nou niet helemaal zuid Europa, maar het was toch richting zuiden.
In het Belgische Bonheiden woont een lieve vrouw die net als ik, dol is op katten en zij had mij gevraagd eens foto’s te nemen van haar 2 Britse langhaar katten Wally en Ferdie.
Nadat ik later dan bedoeld was gearriveerd en we elkaar hadden begroet, werd ik voorgesteld aan haar twee kattenvriendjes. Wat een heerlijke knuffelbeestjes zijn het.

Dieren blijven natuurlijk niet in de positie staan zoals je ze wilt hebben dus moet je constant alert blijven en schietklaar. Dan heb je nog het licht binnen waar je rekening mee moet houden en je wilt eigenlijk liever niet een te hoge iso gebruiken. Toch ben ik redelijk tevreden thuisgekomen en al helemaal omdat het kattenbaasje Martine zo gastvrij was en we een hele fijne dag hebben gehad.

Ontmoet Wally en Ferdie

Ferdie (ook wel Froezel genoemd)

 Ferdie

Ferdie

Ferdie

Ferdie

Ferdie

Wally

Wally

 

Wally in de wastafel

6 gedachtes over “Wally & Ferdie

  1. Ik heb echt genoten van onze kennis making en blijf nu elke dag genieten van jouw mooie foto’s, herinneringen die letterlijk vast gelegd zijn. Tot snel nog eens. Je bent een liefste maatje katten fotografie en fb delen we in ieder geval al. Ben blij je te mogen kennen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s