glow 2016

Glow 2016


Afgelopen week was de 11e Glow editie te bewonderen in Eindhoven. Kijk mee voor een glimp van de meeste projecten.

Glow - Photonic Modulation of Light and Space - door De TU/e groep Video Coding and Architectures van Electrical Engineering, en in het bijzonder hoogleraar Peter de With en universitair docent Egor Bondarev
Glow – Photonic Modulation of Light and Space – door De TU/e groep Video Coding and Architectures van Electrical Engineering, en in het bijzonder hoogleraar Peter de With en universitair docent Egor Bondarev
Glow - Lumenus - LumenUs is een door TU/e studenten ontwikkelde constructie die volledig is gebaseerd op een trek- en drukverhouding. De ingewikkelde constructie bestaat uit staven en staalkabels die elkaar in balans houden. In het kunstwerk worden de staven van binnenuit verlicht. Deze verlichting reageert op de impulsen van het GLOW publiek. Door deze interactie met het publiek nemen verschillende kleuren, door middel van sensoren, het object langzaam over.
Glow – Lumenus – LumenUs is een door TU/e studenten ontwikkelde constructie die volledig is gebaseerd op een trek- en drukverhouding. De ingewikkelde constructie bestaat uit staven en staalkabels die elkaar in balans houden. In het kunstwerk worden de staven van binnenuit verlicht. Deze verlichting reageert op de impulsen van het GLOW publiek. Door deze interactie met het publiek nemen verschillende kleuren, door middel van sensoren, het object langzaam over.
Glow - Lumenus
Glow – Lumenus
Glow - TU/e Where innovation starts - TU studenten
Glow – TU/e Where innovation starts – TU studenten
Glow - TU/e Where innovation starts - TU studenten
Glow – TU/e Where innovation starts – TU studenten
Op de campus van de TU/e is sinds 25 oktober ’s werelds eerste voetgangersbrug geplaatst die volledig van biocomposiet is gemaakt. Deze 14 meter lange ‘biobrug’ is gemaakt op basis van hennep- en vlasvezels, en is het resultaat van een samenwerking tussen een groot aantal kennisinstellingen en bedrijven.
Op de campus van de TU/e is sinds 25 oktober ’s werelds eerste voetgangersbrug geplaatst die volledig van biocomposiet is gemaakt. Deze 14 meter lange ‘biobrug’ is gemaakt op basis van hennep- en vlasvezels, en is het resultaat van een samenwerking tussen een groot aantal kennisinstellingen en bedrijven.
Glow - Parallax Paradoxon, Kennispoort - door Starsky
Glow – Parallax Paradoxon, Kennispoort – door Starsky
Glow - Tunnel of Light - door TU studenten
Glow – Tunnel of Light – door TU studenten
Glow - Tunnel of Light - door TU studenten
Glow – Tunnel of Light – door TU studenten
Glow - Step into the light - door Michel Suk
Glow – Step into the light – door Michel Suk
Glow - Step into the light - door Michel Suk
Glow – Step into the light – door Michel Suk
Glow - Magical Garden - door Kari Kola
Glow – Magical Garden – door Kari Kola
Glow - Fantastic Planet - door Amanda Parer
Glow – Fantastic Planet – door Amanda Parer
Glow - Labyrinth of Pasion - door Les Orpailleurs du Lumière
Glow – Labyrinth of Pasion – door Les Orpailleurs du Lumière
Glow - Cocons - door 2500 Eindhovense basis leerlingen
Glow – Cocons – door 2500 Eindhovense basis leerlingen

12 gedachtes over “Glow 2016

  1. Ik ben er dit jaar niet geweest Ellen, maar je hebt voor mij weer een mooie impressie neergezet. Zitten echt heel mooie foto’s tussen. Je hebt weer uitstekend je best gedaan.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s