Creatieve Landschapsfotografie


Creatieve Landschapsfotografie!

Een workshop van Creatieve Landschapsfotografie leek mij best interessant en dus had ik mij hiervoor ingeschreven. Afgelopen zondag was het zover en gelukkig was het niet ver bij mij vandaan en hoefde ik op de zondag niet zo heel vroeg mijn bed uit.

Om half negen was afgesproken in Valkenswaard en gelukkig was het droog. We hebben trouwens ontzettend geluk gehad want een half uur nadat ik weer thuis was begon het flink te hozen.

Het was leuk spelen in het bos met de camera en lenzen.  Van het op en neer bewegen met je camera en het in en uitzoomen met je lens, tot meervoudige belichtingen kwamen aan bod. Het resultaat bevat schilderachtige beelden. Je moet ervan houden maar het is weer eens iets anders zullen we maar zeggen.

 

 

 

20 gedachtes over “Creatieve Landschapsfotografie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s