Slangen


Slangen

Slangen, voor de èèn een griezelig idee en voor de ander een hobby. Ikzelf ben er een beetje huiverig voor en geen fan van, ook vooral omdat ik ooit eens heb gehoord wat er o.a. aan ze wordt gevoerd. En dan heb ik het over muizen en konijntjes en laat ik deze nou juist zo schattig vinden. Je begrijpt dat ik dus nooit te nimmer een slang als huisdier zal nemen alleen al om wat ze te eten krijgen.

Maar tijdens het foto-evenement waarover ik in mijn vorige blogs “Steampunkers 1” en “Steampunkers 2” al schreef kwam er ook een shoot voorbij met lieftallige dames met een Slang om hun nek gedrapeerd en als fotograaf moet je dan maar even je bedenkingen opzij zetten en ervoor gaan. Dus bij deze enkele shots uit mijn camera.

 

24 gedachtes over “Slangen

 1. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat je een band met dergelijk dier op kan bouwen’of liefde kan voelen voor dergelijk huisdier. Natuurlijk geen hekel aan slangen maar hoort wat mij betreft thuis in het rariteitenkabinet 🙂 De foto’s zien er goed uit en deze dames weten wel hoe ze zich voor een camera moeten manifesteren.

  Geliked door 1 persoon

   1. Ah nee joh…die zijn onlosmakelijk verbonden met deze topreportage…ik vind het echt waanzinnig mooi, ben nog wel steeds blij, dat jij (en niet ik) de fotografe was, alhoewel…???

    Geliked door 2 people

   1. Klopt…dat doe ik ook nooit….trouwens bijna geen een film…..kan ik niet…kijk er altijd doorheen….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s