High Contrast


In november ben ik met een clubje naar het station Guillemins in Luik (België) geweest, en we kregen enkele opdrachten mee. Eèn opdracht was een foto maken om later om te kunnen zetten naar High Contrast.
Zie hier mijn resultaat.

Ellen - Liege High Contrast-6880

 

Ellen - Liege High Contrast-7124

 

Ellen - Liege High Contrast-7202

 

Ellen - Liege High Contrast-7203

 

Ellen - Liege High Contrast-7023

22 gedachtes over “High Contrast

  1. De eerste foto is een succes, de rest spreekt mij duidelijk minder aan. Ik weet niet zo goed wat ik daarvan moet vinden, maar misschien is dat ‘nieuwigheid’.
    Groet, Dick

    Geliked door 1 persoon

    1. Begrijp wat je bedoelt Dick, het is voor mij ook een nieuwe vorm van fotografie. Je moet echter alles een keer proberen om te weten wat je wel of niet ligt 😉. Ik ben nu een beetje uit mijn comfert zone aan het treden 😄

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s