Het huis met de vele gezichten!


Zoals ik al in mijn vorige blog  heb geschreven stond Eindhoven van 08 t/m 15 november volop in het teken van het lichtkunstfestival GLOW Zo was er op villa Granville in de statige Parklaan een 8 minuten durende projectie van Les Orpailleurs de Lumière te zien. De 3D lichteffecten werden begeleid door de nodige geluidseffecten en passende muziek. Dit alles was een adembenemend schouwspel en ik had het graag met jullie willen delen via een filmpje,  (wat veel indrukwekkender was geweest).
Helaas voor jullie heb ik alleen foto’s genomen 🙂

Een rond dansend stelletje (je moet me maar geloven, want ik heb ze zien dansen)

Glow 2014-v Glow 2014-u Glow 2014-t Glow 2014-s Glow 2014-r Glow 2014-q Glow 2014-p Glow 2014-o Glow 2014-n Glow 2014-m

Een brandend huis (gelukkig niet echt) Glow 2014-i Glow 2014-g Glow 2014-e Glow 2014-d Glow 2014-c Glow 2014-a

Hopelijk hebben jullie toch een beetje de sfeer mee gekregen. Ik beloof dat ik volgend jaar probeer om ook wat filmpjes te maken van de projecten die vragen om bewegende beelden.

20 gedachtes over “Het huis met de vele gezichten!

 1. Heel mooie reeks Ellen ! Mooi in beeld gebracht. Ik ben er dit jaar niet geraakt en heb al spijt als ik jouw mooie beelden zie 😦
  Ik was er wel bij in 2011, misschien post ik hier nog wel enkele beelden van toen

  Geliked door 1 persoon

 2. Lijkt me prachtig om in het echt te zien, maar je fotoserie geeft toch een goede indruk! Een filmpje was – evt. als extraatje – misschien mooier geweest, maar als je heel snel van boven naar beneden scrollt, kom je aardig in de buurt 😉
  Groert, Dick

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb het ook gezien, indrukwekkend was het. mijn foto’s zitten nog op het toestel. zal het een dezer dagen overzetten. als het iets is, stuur ik ze door.
   groet Hennie.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s