Ochtendgloren


Maandagochtend voor mijn doen vroeg op pad,  want er was ochtendmist voorspeld. Ik ging voor de mist en niet voor de zonsopgang die volgens mijn weer app om 06.50 uur zou zijn. Mijn gedachtengang was, als ik er om 07.30 uur ben dan moet het goed komen. Nou weet ik niet of het aan de mist lag,  of dat ik eerder had moeten gaan maar het was maar een matige mist 😦
Toch zijn er nog wel enkele foto’s het bekijken waard volgens mij. Ik wil wel eens horen wat jullie ervan vinden?

Web-4

Hieronder een 3tal die erg op elkaar lijken maar ik vind ze alledrie mooi en kan geen keuze maken. Dus dan alle drie maar in het blog 🙂

licht dauw, foto genomen om 07.45 uur op 01-09-2014

Web-5  Web-7Web-8

Normaal gesproken als je door het bos loopt heb je niet in de gaten hoeveel spinnen zich daar bevinden maar met ochtendmist zie je pas hoeveel spinnenwebben er geweven zijn. Ik moet eerlijk toegeven dat ik kriebels krijg van spinnen maar zo met die dauw eroverheen is het een prachtig gezicht.

Web-2Web-1-2

12 gedachtes over “Ochtendgloren

  1. Een mooie serie, Ellen. Mijn voorkeur gaat uit naar foto een, twee en vier 🙂 Wat minder mooi vind ik de uitgebeten witte plek op foto 5 (links) 😦
    Evengoed: fraaie landschapsfoto’s!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s